Bel mij terug!
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Duurzaamheid

Holla Roses teelt, produceert en verkoopt duurzame geteelde rozen op basis van Fairtrade principes. Op deze manier neemt Holla Roses en haar klanten de verantwoordelijkheid die nodig is voor een betere leefomgeving in Ethiopië.
Als u rozen koopt van Holla Roses bent u ervan verzekerd dat deze in goede arbeids- en milieubewuste omstandigheden zijn geteeld. Holla Roses leeft de hoge maatstaven na die voortkomen uit de criteria van ons reeds behaalde certificaten zoals; Fairtrade, MPS-A, MPS-SQ, GAP en ETI. Echter is het voor Holla Roses vanzelfsprekend dat de innovatie om de duurzaamheid te verbeteren elke dag wordt nagestreefd. Om de veiligheid van de medewerkers te garanderen, heeft Holla Roses een zeer strikt beleid op het gebied van gewasbescherming. Tijdens het bestrijden dragen de werknemers verplicht spuitmaskers, handschoenen, waterdichte regenpakken en laarzen om enig contact met gewasbeschermingsmiddelen te vermijden.


Sociaal
Holla Roses richt zich naast het produceren van rozen ook voornamelijk op het sociale aspect van haar medewerkers. In de loop der jaren is duidelijk te zien dat de leefomgeving is verbeterd. Mede door goede gezondheidszorg en scholing heeft dit een groot aandeel in het resultaat. De gezondheidszorg die Holla Roses biedt is geheel gratis. In een eigen bedrijfskliniek worden kleine gezondheidsproblemen behandeld door een gediplomeerd verpleegkundige. Ook voert zij preventieve gezondheidscontroles uit bij de ruim 1200 medewerkers van Holla Roses.
Er werken voornamelijk vrouwen, die in het aangrenzende dorp Ziway wonen. Omdat het van belang is de geboortesterfte te verminderen, is er op het complex een zeer modern ziekenhuis aanwezig waar een speciale zwangerschapskliniek is opgezet om dit tegen te gaan.

Verder heeft het ziekenhuis de beschikking over:
• Ambulance
• Operatie kamers
• Röntgen afdeling
• Laboratorium
• Apotheek
• Couveuse's
• Tandartspraktijk
• Oogkliniek
• Mortuarium
• Patiënten registratie
• Voorlichting over gezinsplanning
• HIV/Aids-kliniek

Naast een goede gezondheidszorg is er natuurlijk ook behoefte aan goede scholing.
Ook hierin neemt Holla Roses haar maatschappelijke verantwoording. Holla Roses neemt deel aan het project waardoor kinderen van 3 t/m 18 jaar verzekerd zijn van een goede opleiding. De school bestaat voor de helft uit kinderen van ouders die werkzaam zijn op het bedrijf en de andere helft van kinderen uit het dorp Ziway. Tevens krijgen alle kinderen daar gratis eten en drinken.

Naast het werk is er ook tijd voor ontspanning. Zo heeft Holla Roses voor haar personeel in samenwerking met het project een sportfaciliteit ontwikkeld waarin onze medewerkers vele sporten kunnen beoefenen.