Sales

Holla Roses - Verkoop

Verkoop rozen

Al sinds jaar en dag gaan de Holla Roses de wereld over na verkoop via veiling op de klok en ook na rechtsstreekse bestellingen. Naar uw wens! Wanneer u aan Holla Roses doorgeeft hoe u de rozen geleverd wilt hebben dan wordt daar OP MAAT zorg voor gedragen. Denk hierbij aan het mengen van rozen in de bos of emmer, in eigen hoezen, met uw logo – barcodes – prijsstickers en ook zakjes met voeding kunnen worden toevoegd etc.

Dit is waar we voor staan

Wij zijn Holla Roses

Wij zijn betrouwbaar

Wij zijn eerlijk, integer en betrouwbaar in ons handelen. Dat betekent voor ons dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen, afspraak is afspraak, elke klant heeft een vast aanspreekpunt. Onze medewerkers zijn open, eerlijk en respectvol zowel richting de klant als richting elkaar. Zo werken wij aan duurzame relaties met onze klanten.

Wij leveren kwaliteit

Wij willen het beste halen uit onszelf en elkaar. Met onze kennis en ervaring zoeken wij altijd naar manieren om te innoveren en de houdbaarheid en kwaliteit van onze rozen nog verder te verbeteren.

Wij leveren maatwerk

Wij stemmen de levering van onze rozen nauwkeurig af op de specifieke wensen van onze klanten. Maatwerk is het uitgangspunt van al onze klantrelaties.

Een duurzame teelt zit in ons DNA

Wij zetten die extra stap. Voldoen aan alle wet- en regelgeving en duurzaamheids-certificeringen is één, maar wij gaan verder. Duurzaam telen is een weg van vallen en opstaan, maar voor ons vanzelfsprekend.

Wij bieden een breed assortiment

Met passie, zorgvuldigheid en oog voor de markt biedt Holla Roses een breed assortiment met meerdere variëteiten en kleuren ‘single’ en ‘spray’ rozen.

Inspiratie

Mogelijkheden

U ontvangt de rozen op water in veilingfust of zwarte emmer. Liever nog in doos? ivm efficiency van uw transport, ook dat is mogelijk. Voor meer informatie of het aanvragen van een rechtstreekse bestelling klikt u op onderstaande button.