Aalsmeer

Onze locatie

In Aalsmeer

Op onze locatie in Aalsmeer verwerken wij dagelijks circa 300.000 rozen voor onze klanten. Door onze vestiging op het terrein van de bloemenveiling Royal FloraHolland Aalsmeer waarborgen wij de snelheid in het logistieke proces.

Kwaliteitsmedewerkers checken de kwaliteit en controleren op beschadigingen, zo garanderen wij de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij beschikken over een uitbloeiruimte, waar wij wekelijks toetsen hoe de rozen op kamertemperatuur in vazen reageren.

Impressie

Van onze locatie in Aalsmeer

Holla Roses - Mogelijkheden

Maatwerk

Maatwerk staat bij ons hoog in het vaandel. In samenspraak met de klant worden de rozen gemixt in bossen of in emmers, op water gezet en voorzien van sticker en/of voeding. Zo stemmen wij onze aanpak af op de vraag van de klant.

Vanuit ons kantoor in Aalsmeer verkopen wij onze rozen zowel direct als via de veilingklokken in Aalsmeer, Ede en Rhein-Maas aan klanten in heel Europa.

Dit is waar we voor staan

Wij zijn Holla Roses

Wij zijn betrouwbaar

Wij zijn eerlijk, integer en betrouwbaar in ons handelen. Dat betekent voor ons dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen, afspraak is afspraak, elke klant heeft een vast aanspreekpunt. Onze medewerkers zijn open, eerlijk en respectvol zowel richting de klant als richting elkaar. Zo werken wij aan duurzame relaties met onze klanten.

Wij leveren kwaliteit

Wij willen het beste halen uit onszelf en elkaar. Met onze kennis en ervaring zoeken wij altijd naar manieren om te innoveren en de houdbaarheid en kwaliteit van onze rozen nog verder te verbeteren.

Wij leveren maatwerk

Wij stemmen de levering van onze rozen nauwkeurig af op de specifieke wensen van onze klanten. Maatwerk is het uitgangspunt van al onze klantrelaties.

Een duurzame teelt zit in ons DNA

Wij zetten die extra stap. Voldoen aan alle wet- en regelgeving en duurzaamheids-certificeringen is één, maar wij gaan verder. Duurzaam telen is een weg van vallen en opstaan, maar voor ons vanzelfsprekend.

Wij bieden een breed assortiment

Met passie, zorgvuldigheid en oog voor de markt biedt Holla Roses een breed assortiment met meerdere variëteiten en kleuren ‘single’ en ‘spray’ rozen.

Ontmoet het team

We willen je graag introduceren aan ons team!

Holla Roses Marc Holla

Marc Holla

Directeur kwekerijen
Holla Roses Paul Holla

Paul Holla

Directeur
Holla Roses Chantal van Harten

Chantal van Harten

Office Manager
Holla Roses Wouter Oor

Wouter Oor

Sales Manager