Duurzaamheid

Holla Roses - Prioriteiten

Onze prioriteiten

 

Een duurzame en sociaal aanvaardbare productie van rozen staat bij ons voorop. Wij telen, produceren en verkopen duurzaam geteelde rozen op basis van Fairtrade principes. Op deze manier nemen wij én onze klanten de verantwoordelijkheid die nodig is voor een betere werk- en leefomgeving in Ethiopië. Wij kunnen alleen floreren als de samenleving om ons heen floreert. Dat uit zich niet alleen in de certificeringen van onze rozen en onze productie, maar ook in de bijdrage die wij leveren aan de Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties.

Duurzaamheid

Bij Ziway Roses

Holla Roses - Gezondheidszorg

Goede gezondheidszorg

Zo dragen wij door het gratis aanbieden van preventief onderzoek en goede gezondheidszorg in onze bedrijfskliniek, de sportfaciliteiten en de aanwezigheid van een gespecialiseerde zwangerschapskliniek bij aan SDG 3: Zorgen voor een gezond leven en het bevorderen van het welzijn voor iedereen, op alle leeftijden.

Dit is waar we voor staan

Wij zijn Holla Roses

Wij zijn betrouwbaar

Wij zijn eerlijk, integer en betrouwbaar in ons handelen. Dat betekent voor ons dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen, afspraak is afspraak, elke klant heeft een vast aanspreekpunt. Onze medewerkers zijn open, eerlijk en respectvol zowel richting de klant als richting elkaar. Zo werken wij aan duurzame relaties met onze klanten.

Wij leveren kwaliteit

Wij willen het beste halen uit onszelf en elkaar. Met onze kennis en ervaring zoeken wij altijd naar manieren om te innoveren en de houdbaarheid en kwaliteit van onze rozen nog verder te verbeteren.

Wij leveren maatwerk

Wij stemmen de levering van onze rozen nauwkeurig af op de specifieke wensen van onze klanten. Maatwerk is het uitgangspunt van al onze klantrelaties.

Een duurzame teelt zit in ons DNA

Wij zetten die extra stap. Voldoen aan alle wet- en regelgeving en duurzaamheids-certificeringen is één, maar wij gaan verder. Duurzaam telen is een weg van vallen en opstaan, maar voor ons vanzelfsprekend.

Wij bieden een breed assortiment

Met passie, zorgvuldigheid en oog voor de markt biedt Holla Roses een breed assortiment met meerdere variëteiten en kleuren ‘single’ en ‘spray’ rozen.

Holla Roses - Educatie

Goede ecudatie

Naast een goede gezondheid en welzijn is er natuurlijk ook behoefte aan goede educatie. Wij nemen deel aan het educatieproject voor kinderen van 3 t/m 18 jaar. Onze school bestaat voor de helft uit kinderen van ouders die werkzaam zijn op het bedrijf en de andere helft van kinderen uit het dorp Ziway. Alle kinderen krijgen op school gratis eten en drinken. Op deze manier dragen wij bij aan SDG 4: Zorgen voor inclusief en rechtvaardig kwaliteitsonderwijs en het bevorderen van de mogelijkheden voor levenslang leren voor iedereen.