Bel mij terug!
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Over ons

Sinds 1986 is de passie voor rozen door Peter Holla, de vader van Paul en Marc gaan bloeien.
Na jarenlange ervaring in Nederland heeft Holla Roses haar grenzen verlegd en is in 2005 haar rozenkwekerij in Ethiopië gestart.
Gelegen aan het lake Ziway, zo`n 160 km ten zuiden van de hoofdstad Addis Abeba, beslaat de kwekerij een oppervlakte van 42 hectare. Op nauwkeurige wijze wordt het assortiment voor de groothandel en retail-afzet bepaald.
De visie van Holla Roses is dat het belang van een duurzame en sociaal aanvaardbare productie van rozen voorop wordt gesteld. Kweken van rozen, zeker in een land als Ethiopië, betekent ook zorg dragen voor de samenleving. Met een school voor kinderen van haar medewerkers, een ziekenhuis en een sportaccommodatie is de sociaal verantwoorde basis gelegd.
Dagelijks worden de rozen klaargemaakt voor het gekoeld vervoer naar Nederland. Samen met Dutch Flower Agency, het verwerkingsbedrijf voor Holla Roses, worden op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit de rozen verwerkt voor de diverse afzet kanalen. Gevestigd op het terrein van de bloemenveiling Royal FloraHolland Aalsmeer wordt de snelheid in het logistieke proces gewaarborgd.

 
What do you want to do ?
New mail